Med anledning av corona kommer endast 8 biljetter att släppas till ordcaféerna. Ordcaféerna kommer att sändas i realtid på vår Youtube-kanal: Bokcafe Pilgatan.

"Vi vill inte kasta in handduken. Vi vill absolut kämpa för att finnas kvar när coronakrisen ebbat ut. Kooperativet har därför tagit några beslut i den riktningen. I kommande veckobrev kommer vi att i detalj berätta om fler initiativ. Vi tror dock att vi är chanslösa utan ett stöd och medverkan av alla som känner sig Pilgatanvänner.

Lunchförsäljning fortsätter. Med start från denna vecka ändras inriktningen till Take-away. Det kommer att vara möjligt att äta Take-away på Pilgatan, men det kommer inte att vara någon självservering p.g.a. smittspridningsrisk.

Vi uppmanar alla som har möjlighet att fortsätta att äta lunch vid något tillfälle utifrån dessa nya förutsättningar. Det går att beställa direkt på Pilgatan eller via Karma mellan 11.00 och 14.00.  Restsoppor till halva priset går att beställa efter 14.00 via Karma.

Vi fortsätter med övrig försäljning som vanligt och hoppas att Coronatider uppmuntrar till mycket läsning av böcker man köpt på Pilgatan.

Vi kommer att hålla samma öppettider som tidigare och utöka insatserna kring städning och desinfektion av ytor i våra lokaler.