I år kommer vi att anordna en julmarknad den 11 december. Snart dags för dig som är utställare att komma med anmälan. 

 

Utställare sökes till Pilgatans julmarknad 2021!

Välkommen att ställa ut på Pilgatans julmarknad 2021! 

Pilgatans julmarknad 2021 arrangeras av Kreativ Kollektiv, Hotell Gamla fängelset, Bokcafé Pilgatan, Bildmuseet, ABF och Curiosum.

Äntligen kan vi välkomna utställare till vår mysiga julmarknad igen! Till följd av covid-19 kommer årets marknadsstånd att placeras utomhus. Vi kommer alltså inte att erbjuda några inomhusplatser i år, men välkomnar såklart besökare till arrangörerna enligt program. 

Vill du vara med och ställa ut i år, och bidra till vår mysiga marknad? Vi söker engagerade kreatörer och är särskilt intresserade av det som inte riktigt är som alla andras! Egentillverkade, udda, fina/vackra/speciella/roliga saker, gärna med miljötänk och bortom kommersialism, sånt gillar vi!  

Marknaden går av stapeln lördag den 11 december klockan 11-15.  

Platser kommer att finnas utanför Hotell Gamla fängelset, på Galleri Verklighetens gårdsplan samt på Kreativ Kollektivs gårdsplan. Du anmäler dig till samtliga platser och vi placerar sedan ut de utställare som blir antagna så att vi får en bra fördelning av utbudet på våra tre platser. 

Som utställare hyr du en plats som är 2x2 meter, så att du rymmer ett normalstort uppfällbart bord. Om du vill ta med ett tält på ca 3x3 meter bokar du två platser. OBS att du hyr platsen och själv tar med bord, tält och belysning till din plats. Vi tillhandahåller eluttag som klarar en vanlig lampa eller en ljusslinga till varje plats. Vill du ha kraftigare el behöver du ange det i din ansökan. 

Det går bra att dela flera stycken på en plats. Vi förmedlar inga sådana kontakter utan ni anmäler er tillsammans. Om du vill hitta någon att dela plats med kan du själv söka efter medutställare i vårt Utställare sökes-event på Facebook (länk).  

Pris per plats om 2x2 meter: 250 kr
Plats som rymmer tält på ca 3x3 meter: 500 kr 

ANSÖKAN OM PLATS sker via denna länk:  
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1EpMLqGwaem1-zLbd6eKHNIvY5sbSVFKMh_U8JtOyzaurvQ/viewform?usp=sf_link 

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 10 november. 

Platserna är begränsade, därför kommer det att ske ett aktivt urval av utställare för att variera utbudet. Bekräftelse om din medverkan kommer senast den 21 november. Då får du också mer information om vad som gäller under marknaden. 

Hjälp gärna till att sprida informationen om ansökan till alla som kan vara intresserade! 
https://www.facebook.com/events/2932963733630177?ref=newsfeed  

Frågor? Hör av dig till marknader@kreativkollektiv.se

Med vänliga hälsningar 
Planeringsgruppen för Pilgatans julmarknad 2021 

Pilgatans julmarknad 2021 arrangeras av Kreativ Kollektiv, Hotell Gamla fängelset, Bokcafé Pilgatan, Bildmuseet, ABF och Curiosum.